Lowlands maar weer eens...

Het is al weer anderhalve week geleden, en het volgende festival (Into The Great Wide Open) dient zich alweer bijna aan, dus een verslag van het laatste lowlands festival komt een beetje als mosterd na de maaltijd.
Met de ramp op Pukkelpop in gedachte waren we allemaal erg bang voor zwaar onweer, met name op zondag, maar het bleef gelukkig het hele weekend prima weer, al was zondag wel erg plakkerig.
Vanwege vervelende rugklachten heb ik het erg rustig aan gedaan, en ben een nachtje minder (zo - ma) gebleven dan ik eigenlijk van plan was, maar uiteindelijk heb ik het toch prima naar mijn zin gehad.
Hoogtepunten waren dEUS (altijd goed), White Denim, Cage the Elephand, Elbow, Happy Camper en Karnivool. Van de laatste moet je houden, een beetje Tool, maar dan wat toegankelijker. Voor mij was het in ieder geval de ideale uitsmijter op zondagavond.
Happy Camper had alle gastvocalisten meegenomen, die een voor een alle liedjes kwamen vertolken.
Cage the Elephant hebben we uitgeroepen als de nieuwe Pixies, al zullen ze dan eigenlijk wel de bassist moeten vervangen door een vrouwelijk exemplaar ;-)Verder is het een strak georganiseerd evenement, veel gelegenheden om te eten en te drinken, theater (Lebbis en Jansen, Katinka Polderman gezien), een gezellige buurtkroeg (Titty Twister), geasfalteerde looppaden en zelfs een sauna.Kortom, een ideaal festival voor zowel de beginner als de veteraan.

by Oude Heer | Tuesday 30 August 2011 5:22pm | Muziq | permalink | 0 comments

Comments

This entry has no comments yet.

Comment Entry Form

Name
EMail (will not be displayed)
URL
Comment
Verify Code
(type code into box)
Remember Me
Bold = Required

Navigation...

Previous : Grimeton Radio
Next : Into the Great Wide Open

Blog

Welkom op het oude heer weblog.

Contact

Kalender

« April 2019 »
MTWTFSS
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930     

Zoek

 

Recent Toegevoegd

  • Lowlands maar weer eens...
    2011-08-30 17:22:51
  • CategorieŽn