Nog wat Milaan

Nou heb ik al heel wat afgevlogen in mijn bestaan als Oude Heer, maar door creativiteit van luchtvaartmaatschapijen krijgen ze het af en toe toch voor elkaar om mij op het verkeerde been te zetten.
Bijvoorbeeld, ik had een vlucht naar Milaan geboekt met KLM. Er stond ook nog een Alitalia nummer bij, maar da's niet zo gek. Met al die luchtvaart allianties staat één vlucht regelmatig te boek onder diverse nummers van andere maatschappijen. Ik kijk op het bord in de vertrekhal. KLzusenzoveel, balie rij 6. Ik naar balierij 6, geen KLM, slechts VLM en LOT. Nou was ik wat vroeg, i.v.m. te weinig files onderweg. Ik terug naar de monitoren. Ja hoor, stond er echt, KLzusenzoveel, balie rij 6. Gevraagd aan info mevrouw. Nee, voor KLM moet u naar balierijen 12 tot 16. Gelukkig, ik snap het weer. Naar een incheck machine gelopen en mijn paspoort laten scannen. "Geen reservering gevonden". Heb ik weer! Een hemelsblauwe KLM mevrouw verwijst mij vriendelijk naar balierij 16, dat is de rij voor mensen met rare bagages, zoals surfplanken e.d. En blijkbaar ook voor mensen die niet door het systeem worden (h)erkend.
Na een tijdje in de rij meegeschuifeld te hebben mag ik naar een incheck mevrouw. Die kan ook mijn reservering niet vinden, maar ontdekt dat ik niet met KLM vlieg, maar met Alitalia. "Maar die zijn toch failliet?", probeer ik nog, maar helaas, ik moet toch echt naar Alitalia, balierij 6. "Maar daar is geen Alitalia". "Dan zijn ze er nog niet, moet u maar even wachten".
Om een lang verhaal korter te maken, bij mijn 2e bezoek aan voornoemde rij 6 was er wel een vriendelijke jongedame van Alitalia, die mijn reservering wel kon vinden.
Verder zonder problemen in Milaan aangekomen.
Toen de terugreis (vandaag). Vastbesloten om mij niet in de luren te laten leggen, stapte ik resoluut op de Alitalia incheck machine af. Helaas: geen reservering gevonden. Ongelovig stapte ik naar de Alitalia incheck mevrouw. Ik voelde hem al aankomen: inderdaad, ik diende mij bij de KLM te vervoegen.
Zo iets verzin je toch niet????

by admin | Friday 12 December 2008 11:27pm | Dagelijks | permalink | 0 comments

Comments

This entry has no comments yet.

Comment Entry Form

Name
EMail (will not be displayed)
URL
Comment
Verify Code
(type code into box)
Remember Me
Bold = Required

Navigation...

Previous : Milano
Next : Schoenen

Blog

Welkom op het oude heer weblog.

Contact

Kalender

« June 2019 »
MTWTFSS
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930

Zoek

 

Recent Toegevoegd

  • Nog wat Milaan
    2008-12-12 23:27:55
  • Categorieën